UVlog Hesap Silme
Bu sayfa, UVlog kullanıcılarının hesaplarını ve hesaplarına bağlı kişisel verilerini silme süreci hakkında bilgi vermek amacıyla hazırlanmıştır.
Son güncelleme tarihi: 09.07.2026
1. Uygulama İçinden Hesap Silme
UVlog hesabınızı uygulama içinden silebilirsiniz. Hesap silme işlemi için uygulamada hesabınıza giriş yaptıktan sonra ilgili hesap veya profil ayarları bölümünden hesap silme adımlarını takip edebilirsiniz.
Hesap silme işlemini başlattığınızda, hesabınıza bağlı kişisel bilgiler, profil bilgileriniz, yüklediğiniz içerikler ve hesabınızla ilişkili diğer veriler silinir veya anonim hale getirilir.
2. E-posta ile Hesap Silme Talebi
Uygulama içinden hesap silme işlemini gerçekleştiremiyorsanız, hesap silme talebinizi aşağıdaki e-posta adresi üzerinden bize iletebilirsiniz:
E-posta: uvlogteam@gmail.com
Talebinizde, UVlog hesabınıza bağlı e-posta adresini ve hesabınızı silmek istediğinizi açıkça belirtmeniz gerekir.
3. Silinecek Veriler
Hesap silme işlemi kapsamında aşağıdaki veriler silinebilir veya anonim hale getirilebilir:
- Hesap bilgileriniz
- E-posta adresiniz
- Kullanıcı adınız
- Profil bilgileriniz
- Profil fotoğrafınız
- Yüklediğiniz videolar
- Yorumlarınız
- Beğeni, takip ve uygulama içi etkileşim verileriniz
- Hesabınızla ilişkili diğer kişisel veriler
4. Saklanabilecek Veriler
Bazı veriler; yasal yükümlülükler, güvenlik, kötüye kullanımın önlenmesi, dolandırıcılık önleme, uyuşmazlıkların çözümü veya teknik yedekleme süreçleri nedeniyle sınırlı süre boyunca saklanabilir.
Bu veriler yalnızca gerekli olduğu ölçüde ve yürürlükteki mevzuata uygun şekilde saklanır.
5. İşlem Süresi
Hesap ve veri silme talepleri, yürürlükteki mevzuata uygun olarak en geç 30 gün içinde işleme alınır.
İşlem tamamlandığında hesabınız kapatılır ve hesabınıza bağlı kişisel veriler silinir veya anonim hale getirilir.
6. İletişim
Hesap silme veya kişisel verilerinizle ilgili talepleriniz için bizimle iletişime geçebilirsiniz.
Uygulama adı: UVlog
Geliştirici: Berkan Uğurlu
E-posta: uvlogteam@gmail.com
Ülke: Türkiye